Gradovi i općine 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

PUSTAKOVČAN: Borovića naslijedio Strahija

Klub mladih Pustakovčan u prostorijama doma kulture u Donjem Pustakovcu održao je 6. po redu godišnju skupštinu na kojoj su se članovi osvrnuli na svoj rad tijekom protekle godine. Nakon što je tri godine bio uspješan predsjednik Kluba, Ivan Borović zahvalio je članovima na odličnoj suradnji te odlučio dati priliku novim kandidatima.
Za novog je predsjednika izabran Filip Strahija, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora. Mladi Pustakovčani zadovoljni su rezultatima koje su postigli u prethodnoj godini. Sudjelovali su u mnogo akcija i druženja, pomagali u uređenju sela te organizirali malonogometni turnir. Ono što posebno ističu je uspješna organizacija 3. igara mladih Međimurske županije na kojima je sudjelovala 21 ekipa iz cijele Županije. No, ražalostila ih je jedna krađa. Naime, zasad nepoznati počinitelj iz prostorija Kluba ukrao je laptop i ostale stvari, vrijedne oko 10 tisuća kuna, za koje su se članovi marljivo trudili prethodnih godina.
Na kraju skupštine zahvalili su svima koji su pridonijeli i pomogli im u radu. Klub mladih Pustakovčan ponosan je na 5 vrlo uspješnih godina koje su iza njih i, kao jedna od najaktivnija udruga mladih u našoj županiji, spremni su za novu godinu punu izazova.
E.Govedić
Snimio Dejan Čonka

Izvor: 3069