Gradovi i općine 08.02.2016. 09:38. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Osnovna škola Ivanovec

Radovi na sportskoj dvorani u Ivanovcu završit će do početka nove školske godine

Nova školska sportska dvorana Osnovne škole Ivanovec gradi se prema planu, a ako sve bude u redu, radovi će završiti do početka nove školske godine. Gradilište ovog kapitalnog objekta, ne samo za naselje Ivanovec. Već i za cijeli Grad Čakovec, u petak su obišli gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, zamjenici gradonačelnika Mario Medved i Romano Bogdan, ravnateljica OŠ Ivanovec Palmina Novak te predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Ivanovec Tihomir Žbulj.

O počecima radova pisali smo 2014. godine: Početak radova na izgradnji školske sportske dvorane Osnovne škole Ivanovec i Započeli radovi na izgradnji školske sportske dvorane u Ivanovcu.

Radovi odlično napreduju te će uskoro objekt biti u potpunosti stavljen pod krov. Uskoro započinju strojarski i instalaterski radovi, a dvorana bi tijekom proljetnih praznika trebala biti spojena na komunalnu infrastrukturu. Konačni završetak radova predviđen je za rujan 2016. godine, a ukupna vrijednost investicije planirana je na oko 11 milijuna kuna.

Ravnateljica OŠ Ivanovec Palmina Novak, naglasila je da su dosad učenici na nastavu tjelesnog odgoja odlazili u obližnji Društveni dom, često pri tome i kisnuli. Novom dvoranom ovaj problem bit će riješen, a škola će dobiti i nove prostore na nastavu. Osim dvorane, grade s i dva aneksa u kojima će biti pomoćni sadržaju, poput svlačionica, WC-a i slično.

Ugovor o izgradnji dvorane OŠ Ivanovec - potpisan

Nastavljena izgradnja sportske dvorane u Ivanovcu