Gradovi i općine 04.03.2019. 10:44. Zadnja izmjena: 04.03.2019. 10:45.

SDP povodom Dana žena poziva na predstavu I živjele su sretno…?

SDP poziva pripadnice ljepšeg spola na već tradicionalno obilježavanje Dana žena kazališnom predstavom u petak, 8. ožujka u Centar za kulturu Čakovec s početkom u 18 sati.

„I živjele su sretno…?“ nagrađivana je predstava Scene Gorica koja oslanjajući se na izvorne verzije bajki o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi i Maloj Sireni te ostalih bajki braće Grimm i Charlesa Perraulta, kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled. Kao i u izvornoj bajci Trnoružica se probudila iz stogodišnjeg sna i upoznala svog princa iz bajke. Dvije godine kasnije oni su se zaručili i odlučili vjenčati. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Odgovaraju li si oni savršeno kako su nam pričali u bajkama? Otkrijte na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi, koju je za nju organizirala njezina svadbena kuma Pepeljuga.

  • U subotu 9. ožujka s početkom u 10 sati, predstavnici županijske i gradske organizacije stranke, u središtu Čakovca darivati će žene teglicama jaglaca.

Izvor: SDP Međimurske županije