Gradovi i općine 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

SELNICA: Kvalitetnije telefoniranje

Na 5. sjednici OV-a Selnice izvan dnevnog reda pružena je prilika Zlatku Polišanskom, predsjedniku Saveza potrošača Međimurske županije, za davanje informacije što se može očekivati od T-Coma čiji je signal mobilne telefonije na selničkom području iznimno niske kvalitete.
Savez potrošača, na zahtjev Općine Selnica, intervenirao je pri T-Comu i Z. Polišanski najavio je:
- Hrvatski Telekom na području Općine postavit će u proljeće dva antenska stupa, ali i odašiljačku stanicu jer je konfiguracija terena tehnički zahtjevna za pokrivanje signalom mobilne telefonije. Stručnjaci snimaju i ispituju teren, a pozivaju i stanovništvo da im ukaže (temeljem neposrednih iskustava) koja su to posebno problematična područja.
Z. Polišanski pozvao je zatim vijećnike da upute svoje sumještane da se za probleme s isporučiteljima svih vrsta usluga ili roba obrate Savezu potrošača te da osobito paze na procedure podnošenja prigovora. Pomoć mogu dobiti u savezu, ured u Čakovcu, u “Kombinatovim barakama” na starom sajmištu, koji je aktivan srijedom od 9 do 12 sati. Telefon je 396-393, a njega se osobno može dobiti na telefon 099/534-54-92. (mb)

Izvor: 3067