Gradovi i općine 10.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

SEOSKE ULIČNE IGRE U DONJOJ DUBRAVI 2014.

Ove subote 12. srpnja završit će tradicionalne Seoske ulične igre koje su započele u petak 4. srpnja, a nastavljene su dan kasnije kada je planiran i njihov završetak. To se nije dogodilo jer je snažna kiša odgodila završnicu, točnije posljednje igru povlačenje užeta. To će se dogoditi u 16,30 sati kada će se za prvo mjesto kod muškaraca boriti ekipe Pavleki i Čarlijevi anđeli, a za treće Prekopska braća i Prekop united. Kod žena će prvaka odlučiti sraz između ekipa Gornji kraj i Prekop united, a u borbi za treće mjesto uže će povlačiti ekipe Prekopska braća i Beverly Hills.


Poslije toga igra se revijalna utakmica između Gornjeg i Donjeg kraja. Utakmica počinje u 18.00 sati. Dobna granica za ovu utakmicu je 30 +, s time da ne smiju nastupati igrači registrirani u bilo kojoj kategoriji. Igra se u patikama. Pravo nastupa imaju isključivo mještani koji žive u Donjoj Dubravi u ulicama prema daljnjoj podjeli.  Ekipu Gornji kraj sačinjavaju ulice :

Rudi Šoštarića, Začretje, Josipa Slavenskog, Grobljanska, 3. Travnja, Zagrebačka, Krbulja, Matije Gupca, Dravska, Braće Radića, Zlatarski strmec, Mlinarska, Ribički prolaz, Splavarska i Prvomajska.
Ekipu Donji kraj sačinjavaju ulice :

Kalnička, Koprivnička, Vladimira Nazora, Podravska, Sajmišna, Trg Republike, N. Žrtava, Vinogradarska, Brodarska, Međimurske čete, Murska, Staropoljska, Stari kraj, P. Miškine, Prilaz i  Uska.
Nakon završetka nogometne utakmice održat će se proglašenje pobjednika Seoskih igara, poslije toga slijedi zabava uz grupu Fortuna Band.


Ovom prilikom pozivamo još jednom ekipe da dođu podržati svoje natjecatelje te da dođu bodriti svoj kraj u malom nogometu.
Igre je u subotu popodne svečano otvorio općinski načelnik Dražen Miser.


POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA:

http://www.medjimurje.hr/fotogalerija/seoske-ulicne-igre-u-donjoj-dubravi-2014

Izvor: 3089