Gradovi i općine 17.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA MEĐIMURSKOG RUKOMETNOG SAVEZA

Održana je redovna sjednica Izvršnog odbora Međimurskog rukometnog saveza (predsjedao Miljenko Topličanec) od brojnih pitanja izdvajamo najvažnija.


Odlučeno je da se redovna izvještajna Skupština Saveza održi 17. ili 24. listopada, još je jednom potvrđeno i o tome upućen i potvrđen već raniji prijedlog da nositelj kvalitete u rukometu u novoj sezoni kod seniora i mladih bude Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec. Koji to po svemu zaslužuje, iako neki odgovorni to pokušavaju nažalost negirati i progurati vlastite interese. Prihvaćeno je i izvješće i još je jednom pozitivno ocijenjena organizacija dijela Svjetskog prvenstva juniorki čiji se je jedan veliki dio održao u Čakovcu, s tim u vezi dostavit će se izvješće odgovornima Grada Čakovca o utrošku sredstava koje je grad kao suorganizator SP-a sponzorirao Međimurskom rukometnom savezu.


Šteta da na sjednici IO-a nije vođena rasprava o situaciji i stanju sudačke organizacije gdje je nedostatak sudaca, posebno onih kvalitetnih evidentan, da ne spominjemo problem trenerske organizacije koja unatoč višestrukim obećanjima još nije osnovana. Valjda će se i po tim pitanjima do Skupštine Saveza voditi rasprava i pokrenuti s „mrtve točke“.

Izvor: 3099