Gradovi i općine 14.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

"Sportikus" Prelog organizirao "4. divlji triatlon"

Društvo sportske rekreacije „Sportikus“ Prelog bilo je odličan organizator „4.divljeg triatlona“, s ciljem promocije triatlona, rekreacije i zdravog života.
Nastupilo je 37 triatlonaca (375 metara plivanja, 10 kilometara bicikla i 3 kilometra trčanja, što iskusnih natjecatelja, što rekreativac koji su se prvi puta natjecali u ovoj sportskoj disciplini. Organizacija je bila odlična tijekom cijelog natjecanja, svi natjecatelji dobili su okrjepu, a nakon natjecanja organizirano je uspjelo zajedničko druženje .Nastupio je i kadetski prvak Hrvatske 2013.godine mladi koprivnički triatlonac Denis Pleše koji je bio i pobjednik natjecanja, iza njega plasirali su se Igor Goričanec i Martin Štefan. Kod djevojaka prvo mjesto osvojila je Jasmina Ilijaš ispred Lidije Levačić i Mirele Režek. Divlji triatlon uj Prelogu i Denis Pleše imaju posebnu vezu obzirom da je u kolovozu 2012.godine u Prelogu mladom Plešeu to bilo prvo triatlonsko natjecanje.
DŠR „Sportikus“ Prelog nakon proglašenja pobjednika, Denisa Plešea uje proglasilo svojim počasnim članom, čime je ovom mladom koprivničkom triatloncu za njegova dostignuća iskazana posebna čast izvan rodnog grada i županije.

Izvor: 3094