Gradovi i općine 16.05.2018. 09:19. Zadnja izmjena: 16.05.2018. 09:21.

Međunarodni dan obitelji

Štefica Martinez: Naši korisnici dio su obitelji i svih zaposlenika ove naše ustanove

U Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, obilježen je Međunarodni dan obitelji. Štefica Martinez, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, rekla je „Naši korisnici dio su obitelji i svih zaposlenika ove naše ustanove, koji svojim stručnim, nesebičnim, humanim radom, boravak u Domu čine boljim, ljepšim i kvalitetnijim mjestom na zadovoljstvo svih nas i hvala Vam svima na tome“.

Župan Međimurske županije Matija Posavec čestitao je svim korisnicima Međunarodni dan obitelji poželjevši im puno zdravlja, osmijeha, lijepih zajedničkih trenutaka te druženja jer i na taj način žive vrijednosti koje definira obitelj.

Međunarodni dan obitelji, svojim programom oplemenili su Marija Jambrošić s pjesmom „Međimurje malo“, korisnica Doma Marija Biščević pročitala je autorski referat o Danu obitelji, korisnica Nevenka Vincens izvela je recitaciju pjesmu „Med Murom i Dravom“, dio crkvenog Zbora sv. Nikole otpjevali su nekoliko pjesama, a dok je Zbor korisnika Doma izveo svoju prvu pjesmu „Išla žena na gosti“ i „Sjećanje na Velu Luku“ pod vodstvom Marine Grahovec.

Na samom kraju proslave župan Matija Posavec, ravnateljici Doma uručio je tradicionalnu poklon košaru, a ovu predivnu manifestaciju povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, svojim dolaskom manifestaciju su podržali pročelnica UO za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić Grlač i predsjednik upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec Zvonko Golub.