Gradovi i općine 16.08.2018. 08:13. Zadnja izmjena: 16.08.2018. 08:16.

9. kolovoza

Svečana sjednica Općinskog vijeća Svete Marije: Plaketa Mariji Frančić

U četvrtak, 9. kolovoza, u velikoj dvorani društvenog doma u Svetoj Mariji održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Svete Marije na kojoj su povodom Dana općine podijeljena priznanja i nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama.

Brojne goste i uzvanike, općinske vijećnike, vijećnike vijeća mjesnih odbora Svete Marije i Donjeg Mihaljevca, aktiviste udruga te mještane koji su pratili svečanu sjednicu pozdravio je Dražen Šulj, predsjednik Vijeća, a s postignućima i planovima općinskog rukovodstva u novom mandatu sudionike sjednice upoznala je načelnica Đurđica Slamek.

Ove godine Plaketa Općine Sveta Marija dodijeljena je Mariji Frančić za izniman doprinos na području odgoja i obrazovanja, gospodarstva, kulture, politike te zdravstvene i socijalne skrbi.

Priznanja su dodijeljena pokojnom Draženu Vlahovskom iz Zagreba za svestrani rad na promidžbi općine Sveta Marija te pružanju financijske pomoći udrugama kao i Sportskom ribolovnom društvu "Drava" Donji Mihaljevec povodom 50. obljetnice utemeljenja.

Zahvalnicu Općine dobile su članice ekipe juniorki SRD-a "Drava" Donji Mihaljevec - Natalija Kvakan, Adriana Komorski i Sara Strbad - za osvojeni Alpe-Adria kup.