Gradovi i općine 01.02.2019. 08:14. Zadnja izmjena: 01.02.2019. 08:19.

Zapošljavanje

Turistička zajednica Općine Nedelišće traži pojačanje

Turistička zajednica Općine Nedelišće objavila je 28. siječnja 2019. NATJEČAJ za radno mjesto Stručnog suradnika u svom Turističkom uredu u Nedelišću.

Traži se jedan izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci, na puno radno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od 2 mjeseca. Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja, a sve detalje provjerite OVDJE.


Dio iz natječaja: Kandidat mora ispunjavati opće uvjete Zakona o radu („Narodne novine“ broj 93/14 i 127/17) te posebne uvjete propisane Pravilnikom o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u Turističkom uredu Turističke zajednice općine, grada, županije i Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice („Narodne novine“ broj 23/17 i 72/17; u daljnjem tekstu: Pravilnik) i Pravilnikom o djelokrugu, unutarnjem ustroju, organizaciji sistematizaciji radnih mjesta u Turističkom uredu Turističke zajednice Općine Nedelišće i to:

  • da ima završenu srednju školu u najmanje četverogodišnjem trajanju
  • da ima najmanje godinu dana radnog iskustva u struci koja odgovara poslovima radnog mjesta na kojem je radnik zaposlen
  • da poznaje jedan svjetski jezik
  • da ima položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, a ako nema treba u roku od jedne godine od dana stupanja na rad položiti stručni ispit
  • da poznaje rad na osobnom računalu