Gradovi i općine 22.01.2016. 13:32. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Vožnja do pet kilometara 20 kuna

U Čakovcu vozi Taxi Cammeo

Čakovec je postao šesti grad u Hrvatskoj u kojem posluje Taxi Cammeo – taksi kompanija osnovana prije 10 godina, s čak 700 zaposlenih. Kako su na konferenciji za novinare održanoj u petak kazali predstavnici tvrtke Denis Vresk i Ivan Pakšec, osnovna „karakteristika“ Taxi Cammea je pouzdana i jeftina usluga. Dok je nekad korištenje taksija predstavljalo luksuz, danas je ono, zahvaljujući Taxi Cammeu – dostupno svakome, a to se potvrđuje i u gradovima poput Varaždina u kojem posluju već neko vrijeme i u kojem, istaknuto je, taksi koriste sve dobne skupine.

Vožnja do pet kilometara koštat će vas 20 kuna


Taxi Cammeo u Čakovcu će voziti po cijeni od 20 kuna na udaljenosti do pet kilometara, dok će se svaki dodatni kilometar plaćati pet kuna. Taksi se može naručiti pozivom na broj 1212, a potom se bira broja 8 za Čakovec.

Prijevoz prtljage se ne naplaćuje, a radno vrijeme im je od 0 do 24h. 

Vjerujemo da će i građani Čakovca koji nemaju tradiciju ni naviku korištenja taksija postati korisnici naših usluga, kako starije osobe tako i mladi kojima možemo biti od velike pomoći nakon večernjih izlazaka u slučaju da su konzumirali alkohol, istaknuli su predstavnici tvrtke.  

U početku će Čakovčanima i njihovim gostima na raspolaganju biti dva nova, moderno opremljena vozila marke Dacia, a već u  narednim mjesecima taj će se broj povećati na četiri vozila. Taxi Cammeo Čakovec zapošljava deset djelatnika, a ako je suditi prema planovima uprave, tijekom naredne godine taj bi se broj mogao i povećati.

Link na članak: Taxi Cammeo vozi čakovčanka Tanja Žemljić