Gradovi i općine 01.08.2019. 10:26. Zadnja izmjena: 01.08.2019. 10:28.

Povečano brojčano stanje

U Policijsku upravu međimursku stiglo 17 novih policijskih službenika

Prema najavama potpredsjednika Vlade RH i ministra unutarnjih poslova dr. sc. Davora Božinovića na nedavno održanoj sjednici Vlade Republike Hrvatske u Međimurskoj Županiji (25. srpnja 2019.), u Policijsku upravu međimursku pristiglo je 17 policijskih službenika. Dakle, nakon što je početkom lipnja ove godine u Policijsku upravu međimursku premješteno deset policijskih službenika, danas je ponovno njihovo brojno stanje povećano.

Tako je u protekla dva mjeseca u Policijsku upravu međimursku stiglo ukupno 27 policijskih službenika, koji će zasigurno doprinijeti lakšem i uspješnijem obavljanju svakodnevnih policijskih poslova na području naše Županije.

Time su u cijelosti ostvarene najave podpredsjednika Vlade RH i ministra unutarnjih poslova dr. sc. Božinovića o povećanju broja policijskih službenika za područje Policijske uprave međimurske.

Danas (1. kolovoza 2019.) u  sjedištu Policijske uprave novim kolegicama i kolegama dobrodošlicu su poželjeli načelnik, Ivan Sokač i njegov zamjenik Vladimir Faber te članovi užeg kolegija rukovoditelja. Mlade policijske snage nakon upoznavanja s novom radnom sredinom, odmah su raspoređene na radne obaveze u policijske postaje u Čakovcu, Murskom Središću i Prelogu.