Gradovi i općine 21.08.2018. 06:47. Zadnja izmjena: 21.08.2018. 14:28.

Dani Općine

U Pribislavcu u petak, 24. kolovoza počinju Feštetićevi dani

"Feštetićevi dani u Pribislavcu", zapravo Dani Općine Pribislavec počinju u petak, 24. kolovoza budnicom u šest sati ujutro, a tog je dana zakazana i svečana sjednice Općinskog vijeća Općine Pribislavec koja će se održati uz Kaštel. Tijekom sjednice održat će se power-point prezentacija uz pomoć koje će se vizualizirati prošlost kaštela i naselja te dijeliti prigodni kovani novčići.

U subotu, 25. kolovoza, popodne je teniski memorijal Augustina Lesjaka "Matuzalem", dječje sportske igre održavaju se skupa sa sportskim druženjem umirovljenika, vozit će se i biciklistička utrka, a navečer predstavu "Ufuraj se i pukni" daje Kerekesh teatar. Predstava počinje u 21 sat kod dvorca Feštetić. Ulaz je 20 kuna, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

U nedjelju, 26. kolovoza, središnji je događaj misno slavlje o blagdanu sv. Bartola uz tradicijsko proščenjarenje na glavnoj prometnici i dvoru Općine.

Nogometaši "Poleta" zaključit će ovogodišnje "Feštetićeve dane u Pribislavcu" u subotu, 1. rujna, s natjecateljskim okupljanjem majstora kotlovine.