Gradovi i općine 16.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Ukraden je novac iz trgovine, gorivo iz teretnog vozila te pića iz skladišta

U vremenskom razdoblju od 12. do 14. srpnja u Čakovcu, u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu i ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Još jedna krađa dogodila se u vremenskom razdoblju od 11. do 14. srpnja u Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, kada je nepoznati počinitelj provalio u spremnik teretnog vozila čakovečkih registracijskih oznaka, te istočio i ukrao gorivo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Tijekom noći s 13. na 14. srpnja u Donjoj Dubravi, u Ulici Krbulja, nepoznati počinitelj je na nogometnom igralištu pokušao provaliti u hladnjaču vlasništvo poduzeća iz Koprivnice, ali je odustao od daljnje namjere. Potom je provalio u skladište sportske udruge odakle je ukrao pića i plinsku bocu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, izvijestila je PU međimurska.

Izvor: 3090