Gradovi i općine 05.07.2017. 12:51. Zadnja izmjena: 05.07.2017. 12:55.

Ping pong ping

Uređenje okoliša Sportskog doma u čakovečkim Putjanama

Udruga osoba s mentalnom retardacijom Međimurske županije u suradnji s Gradom Čakovcem preko Zaklade Zamah iz Zagreba koja je osigurala sredstva temeljem Sporazuma s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, ovih dana uređuje okoliš Sportskog doma u čakovečkim Putjanama.

Akcija odnosno projekt pod nazivom „Ping pong ping“ traje do petka, a u deset dana obnovljeno je dječje igralište, uređen okoliš, uklonjena stara i bolesna vegetacija, a upravo se ovih dana sadi nova. Novac dobiven od Zaklade i Grada Čakovca utrošen je za materijal, oruđe i zaštitnu opremu, dok rad obavljaju volonterski. Osim 15-tak članova Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije, u akciji sudjeluju i članovi STK „Putjane“ te susjedi.

U ime Udruge osoba s intelektualnim teškoćama MŽ novinarima se obratila Maja Vidrač, koja se zahvalila Gradu Čakovcu i STK Putjane na podršci, rekavši da se i dalje namjeravaju javljati na ovakve natječaje, kako bi kroz rad, druženje i zabavu Čakovec učinili ljepšim.