Gradovi i općine 11.04.2017. 22:06. Zadnja izmjena: 11.04.2017. 22:08.

Umirovljenicima

Uskrsnice u Općini Kotoriba, Općini Nedelišće i u Gradu Mursko Središće

Uskrsni bonovi od 200 kuna u Općini Kotoriba

Isto kao i uoči Božića i prije Uskrsa Općina Kotoriba za svoje je socijalno ugrožene i mještane starije životne dobi osigurala poklon bonove za kupnju namirnica u vrijednosti  od po 200 kuna. Bonove je primilo oko 130 mještana. (vk)

OPĆINA NEDELIŠĆE: Podjela uskrsnica umirovljenicima

Matica umirovljenika Međimurske županije - podružnica Nedelišće svim korisnicima mirovina do iznosa od 1.500 kuna, s prebivalištem na području općine Nedelišće, poručuje da su u suradnji s Općinom Nedelišće osigurali novac za isplatu uskrsnica.

- Svi korisnici mirovina koji primaju mirovinu do iznosa od 1.500 kuna pozivaju se da se od utorka, 11. travnja, do četvrtka, 13. travnja, u vremenu od 8 do 13 sati, jave u općinsku upravu u Ulici Maršala Tita 1 u Nedelišću i podignu uskrsnice - poručuju.

Umirovljenici sa sobom moraju ponijeti osobnu iskaznicu. Ukoliko nisu u mogućnosti doći, uskrsnicu može podignuti član obitelji. Sa sobom mora ponijeti svoju i primateljevu osobnu iskaznicu. (iv)

SRETAN USKRS, PENZIONERI!: Bonovi i financijska donacija umirovljenicima s područja Grada Murskog Središća

Za sve umirovljenike s područja Grada Murskog Središća, čija je mirovina niža od 2.000 kuna (a prema popisu za lanjsku "božićnicu"), osigurani su poklon-bonovi vrijedni 100 kuna, s kojima će umirovljenici moći podmiriti preduskršnju nabavu mesnih delikatesa. Gradska se uprava trudi za umirovljenike u nekoj od mesnica osigurati i najpovoljnije cijene, a bonovi se mogu podići od danas, 10. travnja, u prostoriji udruge umirovljenika. Na popis je omogućeno uvrštenje im onim umirovljenicima koji nisu bili na popisu za "božićnicu", a imaju mirovinu nižu od 2.000 kuna.

A župnom Caritasu Mursko Središće iz gradskog će se proračuna donirati 1.500 kuna za kupnju namirnica o Uskrsu najpotrebitijima na području Grada. (MB)