Gradovi i općine 27.02.2018. 11:42. Zadnja izmjena: 27.02.2018. 16:21.

Odluka o odgodi

Veselje za većinu školaraca u Međimurju: U srijedu i četvrtak nema nastave!

Zbog vremenskih uvjeta, snježnih nanosa diljem Međimurja te činjenice kako zbog iznimno niskih temperatura na određenim lokacijama nije moguće kvalitetno očistiti prometnice, župan Međimurske županije Matija Posavec donio je odluku o odgodi nastave u svim osnovnim i srednjim školama kojima je Županija osnivač.

S ciljem sigurnosti svih međimurskih učenica i učenika, odgađa se nastava u srijedu i četvrtak, 28. veljače i 1. ožujka 2018. godine, nakon čega će se vidjeti vremenske prilike ili neprilike za nastavak održavanja nastave.

Spomenimo kako je župan odluku donio nakon odrađenih razgovora s resornim Upravnim odjelom za obrazovanje, kulturu i šport te međimurskim prijevoznicima, školama, ali i mnogobrojnim roditeljima, te uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja RH. Svi detalji i nove informacije na tu temu, mogu se pratiti na internetskim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr.


Odluka ne vrijedi za školarce koji pohađaju škole koje nisu pod ingerencijom Županije! ( I., II. i III osnovna škola Čakovec, OŠ Ivanovec, OŠ Kuršanec, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec te Osnovna umjetnička škola Miroslav Magdalenić)

LINK na članak.