Gradovi i općine 28.01.2017. 08:32.

Sveti Juraj na Bregu

Vjerovali ili ne: kako su se hadezeovci oduševili esdepeovcima?

Nesvakidašnjem događaju svjedočili su čelnici Općine Sveti Juraj na Bregu, njezini vijećnici i djelatnici te ostali aktivni sudionici javnog života koji su se okupili na nedavnoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća. Rezimiralo se učinjeno, planiralo novo, a načelnik Općine Anđelko Nagrajsalović (SDP) i predsjednik Općinskog vijeća Marijan Rodinger (HSU) prisutnima su podnijeli izvješće o radu u kojem su posebno naglasili zadovoljstvo realiziranim projektima među kojima se ističu aglomeracija, sanacija klizišta i sanacija 30 kilometara prometnica.

Iako oporba u većini slučajeva kritizira vladajuće i nabraja njihove propuste, ovog puta dogodilo se upravo suprotno. Božidar Balog (HDZ), vijećnik Općinskog vijeća i predsjednik općinske organizacije HDZ-a Sveti Juraj na Bregu, odao je javno priznanje vladajućima - tj. esdepeovcima.

Oporbeni sam vijećnik, ali želio bih pohvaliti dobre projekte koji su ostvareni tijekom ovog mandata poput dovršetka škole i sportske dvorane, aglomeracije i obnove domova kulture. Smatram da je ovaj mandat najbolji od osnutka naše Općine, istaknuo je tom prilikom Balog.