Gradovi i općine 28.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

VMO Prelog / Mladi SDP-a

Predsjedništvo HNS-a preloške podružnice donijelo je na sjednici jednoglasnu odluku da se umjesto člana Mjesnog odbora Preloga Dražena Novaka, ujedno člana Gradskog vijeća, s kandidacijske liste HNS-a za članove Mjesnog odbora novom članicom imenuje Silvija Beti. Osim Silvije Beti, članovi Mjesnog odbora u sadašnjem mandatu iz redova HNS-a su predsjednik MO-a Željko Sokač te Nenad Nenadović, saznajemo od predsjednice podružnice Sonje Ivoš.

Na izbornoj konvenciji članovi Foruma mladih SDP-a grada Preloga izabrali su novo vodstvo. Na mandat od četiri godine Ivan Šimunković izabran je za predsjednika, potpredsjednice su Jelena Glavina i Sanela Horvatić, tajnik Zoran Rešetar, a Lea Naranđa Kovaček, Denis Ružman i Simon Najman članovi.
Kako je istaknuo novoizabrani predsjednik Foruma Ivan Šimunković, obrazovanje i napredak idu ruku pod ruku te će se oni truditi da budu snažna karika u tom lancu. Ujedno je i pozvao sve mlade ljude da im se pridruže u radu Foruma mladih.
Izbornoj konvenciji mladih socijaldemokrata bili su nazočni i predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak, saborski zastupnik Mario Moharić, tajnik županijske organizacije SDP-a Slađan Mihoci i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Preloga Nenad Igrec koji su mladima poželjeli puno uspjeha u promicanju socijaldemokracije i tolerancije u Gradu Prelogu.

Izvor: 3074