Gradovi i općine 11.07.2018. 09:50. Zadnja izmjena: 11.07.2018. 10:42.

Tko sve?!?

Zatvoreno! Zbog utakmice Hrvatska - Engleska večeras u 20 sati mnogi rade skraćeno!

Brojni trgovački centri, među kojima su Interspar, Spar, KTC i Konzum, priopćili su kako će danas,11. srpnja zatvoriti trgovine ranije zbog želje da svojim zaposlenicima omoguće gledanje utakmice Hrvatska - Engleska na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Hmmm, tko bi uopće išao u kupovinu za vrijeme utakmice? 

Sve trgovine Konzuma, Spara i Interspara tako će u srijedu zatvoriti svoja vrata u 19,30h. A da radi do 19,30 preko Facebooka obaviještava i Galerija Sjever

U 19,30h zatvara se i Bauhaus dok PevecEmmezeta rade do 19 sati.

Kazališta odgađaju predstave, pomiču se termini koncerata, a organizirano gledanje utakmice postaje dijelom programa niza događanja. Ni brojne teretane i fitness centri neće raditi uobičajeno te mijenjaju rasporede. (npr. CrossFit Zrinski).

U 19 sati, obavijestili su preko Facebooka, zatvara se kuhinja Mundoake Čakovec, od 19,30 ne radi ni frizerski salon Viva u Čakovcu, a da zbog polufinala rade do 19 sati obavijestili su i iz HIT-a u Mačkovcu. Skraćeno rade i djelatnici tvrtke Hilding Anders u Prelogu i Haix u Maloj Subotici.

Ne sumnjamo da će današanja utakmica za male (i velike) ekrane prikovati mnoge! Vjerujete li da će Hrvatska pobijediti Englesku?