Gradovi i općine 04.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA, SUSRET MODELARA BIT ĆE ODRŽAN SAMO U NEDJELJU, 6. RUJNA

Za subotu i nedjelju (5. i 6. rujna) najavljen MODELARSKI SUSRET, doživio je izmjene u terminu održavanja zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta. Tako će manifestacija biti održana samo u nedjelju, 6. rujna od 10 sati kada započinju dječje radionice u kojima su dobro došla sva djeca, osobito ona vrtićke dobi. 

Mjesto održavanja je letjelište Zmajarskog kluba Rode Prelog, uz obalu akumulacijskog jezera Hidroelektrane Dubrava, a program u nedjelju trajat će do 18 sati. Posjetitelji će imati priliku vidjeti atraktivne modele zrakoplova, jedrilica, helikoptera, multirotora, brodova i automobila. Program oba dana započinje u 10 sati, a u slučaju lošeg vremena se odgađa za idući vikend.

- Pozivamo mališane vrtićke dobi s roditeljima na dječje radionice 6. rujna od 10 sati, kada će se snimati emisija za RTL Kockicu. Također pozivamo i sve mališane koji imaju svoje modele da dođu na letjelište gdje će im naši modelari pomoći upravljati njihovim modelima. Rode će ovom prigodom obilježiti će 20 godina djelovanja kluba, kaže tajnica Kluba Lidija Kramar

Koncert Mustač banda najavljen za subotu bit će održan u nedjelju, a za sve koji se odazovu Modelarskom susretu bit će pripremljen grah i piće uz simbolične cijene. (ŽD)

Izvor: 3149