Gradovi i općine 19.04.2016. 09:18. Zadnja izmjena: 19.04.2016. 09:21.

Predsjednik Branimir Bunjac

"Živi zid" dobio gradsku organizaciju u Čakovcu

U subotu, 16. travnja održana je osnivačka skupština gradske organizacije stranke Živi zid za Čakovec, druge na lokalnoj razini u županijskoj organizaciji nakon one u Murskom Središću. Za predsjednika je izabran dr. sc. Branimir Bunjac iz Mihovljana koji je bio povjerenik za Grad Čakovec, za potpredsjednicu Jasna Hrlec iz Čakovca, a za tajnicu Mirijana Trconić, također iz Čakovca.

Bunjac je u kraćem govoru kojim je zahvalio na povjerenju istaknuo da će dolazak Živog zida na vlast u Gradu Čakovcu donijeti zaokret u načinu upravljanja Gradom. Sigurno neće na plaće zaposlenika ići 20 posto proračuna, kao sada, dok je Čakovec istovremeno na vrhu liste hrvatskih gradova po udjelu blokiranih građana sa 18 posto.

Podsjetio je da je temeljni princip u djelovanju Živog zida da njegovi članovi, ako dođu na javne dužnosti, služe građanima.

Oni koji računaju na to da će osvajanjem nekog položaja ostvariti i neke privilegije za sebe ne moraju ni čekati, neka sami izađu iz stranke, toga u Živom zidu neće biti, rekao je.

Članovi gradske organizacije Živog zida u Čakovcu i gosti osnivačke skupštine