Aktualno 01.04.2019. 14:26. Zadnja izmjena: 01.04.2019. 15:06.

Uzurpirano parkiralište

Izbjegnut incident u centru Čakovca, pozvana i interventna policija!

Redakciji Lista Međimurje danas oko podneva stigla je dojava o svađi većinskog vlasnika zgrade Međimurke Franje Vlaha i nepoznatog počinitelja. Po dolasku na mjesto događaja vlasnik Međimurke objasnio nam je zašto je došlo do podizanja tenzija. 


-Isti gospodin već nekoliko dana uzastopce uzurpira naš privatni prostor. Parkira na našem parkiralištu u dvorištu koje je namijenjeno za dostavna vozila i kombije koji dolaze na utovar i istovar. Nekoliko puta sam ga opomenuo i zamolio da ne ostavlja automobil tu jer nas onemogućava u poslu, ali bez uspjeha. Još je bio bezobrazan i nije mario na moje zamolbe. Ironično je da taj gospodin na štandu prikuplja potpise potpore za Mislava Kolakušića, suca koji se zalaže za pravdu, a sam to ne provodi u praksi. Zato sam pozvao interventnu policiju da ona riješi problem, ako već ne ide milom, odrješit je bio Vlah. 

No, tenzije su se smirile samo nekoliko minuta nakon poziva upućenog policiji. Nepoznati je gospodin maknuo svoje vozilo te odblokirao parkiralište Međimurke.