Kolumne 28.08.2020. 12:16. Zadnja izmjena: 29.08.2020. 15:07.

TELE(re)VIZIJA

Iz jadranskog raja u sivilo svakodnevice

"Charlie iz Ujedinjenog Kraljevstva, Joseph iz Austrije, Matjaž iz Slovenije, jedna prilično brojna talijanska obitelj, čak i nekoliko Mađara, nakon što su ih iz njihove domovine pozvali da se što prije vrate doma iz Hrvatske, na brzinu su osušili svoje kupaće kostime, nervozno pobacali stvari i do pola potrošene kreme za sunčanje u putne kofere, raspitali se za polazak prvog trajekta i teška srca, jedva suzprežući suze, napustili jadranski raj....

....Ne ide nam nešto ovih dana. Mislim ide nam, ali ne onako kako smo mislili da će nam ići. Istina, obaramo rekorde, iz Stožera čak razmišljaju pozvati ekipu iz Guinnisove knjige rekorda kako bi za sva vremena ostalo zapisano da je jedna mala Hrvatska u kolovoza 2020. godine dan za danom postizala sve bolje i bolje brojke. ...."

 

Ovo je tek dio kolumne 'Tele(re)vizija' u sklopu našeg TV PLUS priloga. Kolumnu našeg Vladimira Trstenjaka u cijelosti možete pročitati u izdanju lista Međimurje koje je na prodajnim mjestima od ponedjeljka, 24. kolovoza 2020.