Kolumne 14.01.2020. 12:19. Zadnja izmjena: 14.01.2020. 12:21.

Prozor u svijet

Kolumna u okviru TV programa: Teško nama kad se vrate 'maskirani'...

Sezona kiselih krastavaca za televizije i portale nastupa koji dan po izborima pa se reporteri javljaju 's lica nevjerojatnih mjesta'... poput 'kantine' na Pantovčaku u kojem je Odlazeća dočekala u četvrtak Europljane koji su došli sastančiti u Hrvatsku. Snaga TV kuća u Hrvata tog se dana mjerila po tome je li njihova reporterka/reporter uspio ući među postavljene stolove prazne kantine u dvorima i izvijestiti što će biti na meniju.

U RTL-u znaju da smo zemlja proždrljivaca pa su u petak u središnjoj informativnoj emisiji otišli toliko duboko u podilaženju interesu svojih gledatelja da su do detalja izvijestili što su na posljednjoj večeri Odlazeće jeli Europljani. Saznali smo da su jeli june zaklano u pjenici od naranče pa položeno na posteljicu od rukole i šparoga. Mljac! Melem na ranu aktualnoj izbornoj manjini bila je vijest da - Izabrani nije jeo june zaklano u pjenici pa položeno na posteljicu.

Ova je lijepa zemlja i zemlja misterija: i protekli tjedan obilježile su najave povratka 'maskiranih' ...

(komentar Željke Drljić u okviru TV priloga u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju novog broja Međimurja od 13. siječnja)