Kolumne 01.07.2020. 09:40. Zadnja izmjena: 01.07.2020. 09:41.

Tele(re)vizija

[Kolumna V. Trstenjaka] Onaj koji neće...

Ako nakon sučeljavanja plejade budućih vlastodržaca iz čijih ćemo redova ovog tjedna izabrati vlastite favorite ne možete zaspati, razumijem vas. Mozgu ipak treba nešto vremena kako bi procesuirao toliku količinu mudrih misli kojima nas politički akteri 'Konaka na RTL-u' obasipaju svakim otvaranjem usta, zapravo cijelo tijelo žudi za odmorom i laganom šetnjom pod ljetnim zvjezdanim svodom.

Ni jedna humoristička serija, ništa ne može nadmašiti ono što možemo gledati na sučeljavanjima. I ne samo na RTL-u, jer to je samo priprema za sudbonosnu gostovanje dvojice trenutno najpoznatijih glumaca u hrvatskoj komediji - onog koji neće u samoizolaciju - jer mu je to glupo - i onog koji bi volio da ovaj prvi ipak ode u samoizolaciju. Onaj koji neće u samoizolaciju se kao nešto družio sa zaraženim tenisačima i dirao Đoku, pa sada - tvrdi onaj drugi - širi virus diljem Hrvatske. Onaj prvi kaže da to nije točno, a tako kažu i...

(komentar V. Trstenjaka u kolumni Tele(re)vizija u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju novog broja Međimurja od 29. lipnja)