Aktualno 29.11.2019. 13:18. Zadnja izmjena: 29.11.2019. 13:50.

Danas veliki popusti

[Međimurka BS] Svečano otvoren novi Centar alata

Nakon punih 26 godina uspješnog poslovanja Međimurke BS u centru Čakovca sa čak tri dodatne poslovnice smještene u Prelogu, Varaždinu i Ludbregu, danas je svečano otvorena nova lokacija ove specijalizirane trgovine.

Novi objekt smješten je uz zaobilaznicu Čakovca, u ulici Kalnička 67 i uz dosadašnji servis i kafić koji je otvoren prije dva mjeseca, na adresi će iznad trgovine raditi kompletna administracija i uprava tvrtke zajedno sa uredom zaduženim za web trgovinu i marketing. Suvremeno opremljena trgovina nalazi se u prizemlju objekta i proteže se na čak 1600 metara kvadratnih te u ponudi ima preko 50 000 artikala.

Vrpcu su prerezali unuci Stanislava Brzuhalskog, Jan i Miha

Uz četiri poslovnice u kojima se mogu pronaći sve vrste alata i razni materijali potrebni u građevini, posjeduju i najveći servisni centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. -Za novu lokaciju, izvan centra grada Čakovca, odlučili smo se upravo iz želje da svoju ponudu dodatno približimo kupcima, odnosno da olakšamo dolazak i odlazak automobilima i teretnim vozilima, istaknuli su vlasnici.

Nikola, Stanislav i Slaven Brzuhalski

Međimurka BS 95% robe dobavlja direktno od proizvođača i time jamči najniže cijene u branši te izuzetnu kvalitetu, što kupci uvijek prepoznaju i nagrađuju povjerenjem. Kako bi nova poslovnica bila maksimalno prilagođena najzahtjevnijim kupcima i 'uradi sam' majstorima, na raspolaganju su ljubazni i informirani djelatnici te čak 50 parkirnih mjesta. S početnih dvjestotinjak kvadratnih metara i 8 zaposlenih u 1993. godini, 2019. godinu zaokružit će raspolažući prostorom od 6 000 metara kvadratnih i 90 zaposlenih sa stalnom tendencijom rasta.

Sve na jednom mjestu

Vlasnik tvrtke, Stanislav Brzuhalski povodom otvorenja novog objekta istaknuo je da sa sinovima Slavenom i Nikolom oduvijek gradi tvrtku kao centar povjerenja i zadovoljstva kupaca uz slogan 'Međimurka BS - sve na jednome mjestu' te zahvalio posjetiteljima na dolasku. Suradnja s poznatim svjetskim brandovima poput STIHL, HUSQVARNA, GARDENA, Cub CADET i KRATKI se nastavlja, a velike se nade polažu i u web trgovinu.

Ekipa nove poslovnice Međimurke BS

Poslovnica Međimurke BS koja se nalazi u RK Međimurka, u samom centru Čakovca ostaje, no u planu je obnova trgovine i blaga promjena asortimana.