Aktualno 28.12.2015. 08:28. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Predstavljamo novi dizajn!

medjimurje.hr ima novo ruho

Poštovani čitatelji,

pokrenuli smo redizajnirani internetski portal najčitanijeg tjednika u zemlji - lista Međimurje. Razlika je očigledna, a nadamo se i pogođena. Nastojali smo ove stranice učiniti preglednijima, vizualno atraktivnijima i napose intiuitivnima.

Obzirom da u prvim danima prolazimo eksperimentalnu fazu, molimo i Vas da uzmete malo vremena, proučite stranice i javite nam dojmove. Naša nastojanja da publici medjimurje.hr-a približimo zajednicu u kojoj svi mi živimo i njezine ljude, ostaju jednako prepoznatljivo usmjerena. U tome računamo i na pomoć publike portala pa budite i dalje naša veza s Međimurjem, na svaki način. Nek' to bude obostrano.

Što ćete ovdje pronaći?

Na našem portalu i dalje ćete moći pronalaziti niz zanimljivosti sa svih područja života, rada i zabave, obrazovanja, društvenog organiziranja,...

U rubrici Aktualno pratite vijesti i zanimljivosti vezane uz ovdašnji politički život, gospodarstvo, crnu kroniku, općine i gradove, poljoprivredu, kolumne naših novinara i suradnika. Osobito vrijednim držimo reagiranja naše publike pa u aktualnostima možete pronaći i pisma čitatelja (Glas javnosti).

Sport zanima brojne Međimurke i Međimurce jer ga mnogi upražnjavaju rekreativno, amaterski i profesionalno, a nama je drago pratiti ga i donositi rezultate, tablice, osvrte, atrakcije.

Pod međimurskim nebom

U rubrici naslovljenoj Pod međimurskim nebom vidimo uistinu brojne protagoniste našeg kulturno-umjetničkog života, osobito aktiviste udruga po mjestima i gradovima koji društvenom životu daju osobiti čar. To se osobito odnosi na udruge žena, a kako je udruga uistinu veliki broj Pod međimurskim nebom će također biti mjestom susreta za njih, vas i nas.

Ovdje ćete pronaći vijesti i zanimljivosti iz područja obrazovanja, podrubriku Pozornica, Veliki odmor namijenjen predškolcima i osnovcima, razne godišnjice o kojima nam sami, s veseljem, javljate. Nema sumnje, Najave će vas također zanimati pa nek to bude "pozicija" iz kojoj ćete crpiti informacije o predstojećim društvenim događanjima - za koja nam i sami možete dojaviti putem linka Javite nam vijest u vrhu stranice.

Magazin će vas sigurno veseliti jer u njemu su ljepota i zdravlje, automobilizam, tehnika, hrana i vino, kućni savjeti, sve o životinjama, korisni savjeti. U rubrici M-kokice dnevno provjerite što vam prognoziraju zvijezde, pročitajte viceve, proučite fotografije, uključite se u nagradne igre.

Servis

Portal medjimurje.hr posebno želi dati naglasak na pronalazak servisnih informacija na ovom mjestu. Mnogi naši "elektronski čitatelji" imaju naviku provjeriti dežurstva liječnika, informacije o nadzoru brzine na prometnicama, brojeve telefona za dojave vezane uz struju, vodu i plin, vozni red Bibliobusa. Na istom mjestu, u rubrici Servisne informacije, moći ćete čitati i o pravima potrošača, proučiti obavijesti o slobodnim radnim mjestima, pronaći važnije telefonske brojeve, kino-program.

No i to nije sve!

Pružamo mogućnost da list Međimurje čitate s bilo koje lokacije u svijetu. Isprobajte besplatno - dovoljno je da imate računalo, mobitel ili tablet, a nakon toga zatražite pretplatu na online izdanje jer svim našim online pretplatnicima uz akcijske popuste na pakete pretplate, omogućili smo i pretraživanje cijele arhive. Pretražujte arhivu koju čini više od 3165 izdanja lista Međimurje odnosno, 63 godine društveno-gospodarsko-političke scene, reportaža, kritika i pohvala te raznih kolumni, priopćenja i pisama čitatelja. Saznajte što se prije 50tak godina pisalo o vašim precima, što ih je tištilo i kako su živjeli. Pretražite što je bilo aktualno u tjednu vašeg rođenja ili kako je prije 20tak godina igrao vaš omiljeni lokalni nogometni klub. Također, preko našeg webshopa nudimo i mogućnost da nam predate tekst malog oglasa, zahvale ili sjećanja u dva vro jednostavna koraka.

Tu smo da se javljamo, a Vi se nemojte ustručavati javiti se ukoliko se za to ukaže potreba. Pozivamo vas da se uključite i da svojim komentarima, pozivima, mailovima i porukama sudjelujete u kreiranju portala medjimurje.hr, jer kako smo već naglasili, on postoji zbog vas.

Sudjelujte i u anketi te nam recite što mislite o promjenama u dizajnu portala medjimurje.hr.

Rezultati ankete (Glasova: 80)

Glasovanje je završeno

Odličan je!

66%

Sasvim je OK

24%

Niti mi se sviđa, niti mi se ne sviđa

5%

Uopće mi se ne sviđa

5%