Aktualno 09.05.2018. 10:50. Zadnja izmjena: 09.05.2018. 11:18.

Lakši pristup informacijama

Objavljeno treće izdanje turističkog vodiča kroz Međimurje

Svakom je posjetitelju bitna točna i kvalitetna informacija o destinaciji o kojoj se nalazi. S ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurje u kojem su već treću godinu zaredom sakupljene najnovije i najkorisnije informacije o ovoj županiji. Sadrži važne brojeve telefona i ostale praktične informacije te upoznaje čitatelja s najvažnijim atrakcijama međimurskih popularnih destinacija.

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti MartinTurističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkim zajednicama općina Sveti Martin na Muri, Nedelišće, Štrigova i Prelog, a dostupan je na hrvatskom i njemačkom jeziku. Možete ga besplatno preuzeti s interneta i u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije te u LifeClass Termama Sveti Martin.

Riječ je o proizvodu marketing agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija. Prošetajte Međimurjem najprije listajući besplatni turistički vodič koji možete preuzeti ovdje, a zatim ideje i savjete iskoristite na stvarnim lokacijama.

Izvor: Scribo PR