Aktualno 20.09.2018. 08:37. Zadnja izmjena: 21.09.2018. 09:00.

Novootvorena autoškola u Prelogu

Osigurajte svoju sigurnu budućnost na cesti uz Autoškolu Budućnost

Autoškola Budućnost nedavno je otvorila svoja vrata u Prelogu, na adresi Ulica Zrinskih 40. Naime, Antonio Trupković, nakon godina stečenog iskustva kao instruktor vožnje, odlučio se za otvaranje vlastite škole. Uz vlasnika kandidatima svoja znanja vješto prenosi i Ruža Radoš Percl, dok je za sve informacije na raspolaganju Ema Martinčević.

Najniže cijene

Polaznici ove autoškole imaju priliku pohađati predavanja u suvremeno opremljenoj učionici i modernom voznom parku, uz poligon koji se nalazi tik uz predavaonicu. Budući da novootvorena škola koristi državna poticajna sredstva, u prvoj godini poslovanja nisu u sustavu PDV-a što rezultira nižim cijenama od konkurentskih. Spomenute cijene odnose se na osposobljavanje vozača B kategorije, a uključuju 30 sati predavanja i 35 sati vožnje. Nova predavanja počinju u srijedu, 19. rujna, a jedini uvjet za upis je obavljen liječnički pregled.

Cijena B kategorije -> 6.100,00 kn

  • jednokratno plaćanje 35% popusta -> 3.965,00 kn
  • plaćanje u 2 rate, 25% popusta -> 4.575,00 kn
  • plaćanje u 3 rate, 15% popusta -> 5.185,00 kn
  • plaćanje u 4 rate, 5% popusta -> 5.795,00 kn

Edukacije najmlađih i individualan pristup

S obzirom da je edukacija djece jako važna te ima značajan utjecaj na buduće vozače, u suradnji s dječjim vrtićima provode radionice kako biti savjestan sudionik u prometu. Također, održavaju radionice i treninge za školarce kako bi ih naučili pravilnom sudjelovanju u prometu biciklima. Dugogodišnje iskustvo, predanost, strpljivost, individualan pristup svakom od kandidata glavne su prednosti koje karakteriziraju ovu auto školu. Predavanja se održavaju u manjim skupinama, a sastoje se od rješavanja ispitnih pitanja i prometnih situacija na ploći dok predavači smišljaju načine kako vizualnno objasnititi prometnu situaciju da bi je kandidat naučio za cijeli život.

Kondicijska vožnja

Da biste se oslobodili straha od vožnje, AŠ Budućnost provodi i programe kondicijske vožnje, kako oni to nazivaju "popravni iz vožnje". Naime, jedini u Hrvatskoj imaju registriranu djelatnost za provođenje ovakve obuke po pristupačnim cijenama, a možete odabrati paket od 1, 3, 5 ili više sati.

- Samo dobro obučen i savjestan vozač je siguran vozač, stoga ako imate bilo kakvih poteškoća ili strahova, obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi i pomoći Vam da u kratkom roku puni samopouzdanja budete sudionik na cesti, istalnula je Ruža Radoš Percl


Ulica Zrinskih 40
*zgrada bivšeg BETEXA
Autoškola Budućnost
040/629 - 809

Izvor: 3308