Politika i gospodarstvo 19.01.2018. 08:08. Zadnja izmjena: 19.01.2018. 08:10.

Čakovec

Besplatan seminar o upravljanju intelektualnim vlasništvom u TICM-u

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o., u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo DZIV, organizira besplatan seminar „Upravljanje intelektualnim vlasništvom u poslovanju“. Seminar će se održati 30. siječnja 2018. godine, u TICM-u, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B.

Poduzeća često nemaju dovoljno vremena, znanja ili novaca za sustavnim bavljenjem i optimalnim korištenjem intelektualnog vlasništva u razvoju poslovanja, sada njihovi predstavnici imaju priliku sudjelovati u seminaru na kojem će stručnjaci iz DZIV-a upoznati polaznike s intelektualnim vlasništvom te ih naučiti kako ovaj vrijedan poslovni alat primjeniti u poslovanju. Osim teoretskog uvoda u područje, naglasak seminara je na praktičnom prepoznavanju i korištenju različitih oblika intelektualnog vlasništva u poslovanju na konkretnim primjerima polaznika te pretraživanjem baze podataka industrijskog vlasništva.

Rok za prijavu je 29. siječnja 2018. godine, do 15 sati. Više informacija o seminaru i obrazac za prijavu na seminar dostupni su ovdje. U slučaju potrebe za više informacija, na raspolaganju smo Vam.