Politika i gospodarstvo 23.02.2019. 08:26. Zadnja izmjena: 23.02.2019. 08:30.

Čakovec

Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike

Jeste li primjetili da svi pričaju o digitalnoj transformaciji poslovanja? 68% poslovnih vođa na globalnoj razini navodi digitalnu transformaciju kao top prioritet poslovanja, 59% malih i srednjih trgovaca smatra da je digitalna transformacija ključna za preživljavanje njihovog poslovanja, 78,4% direktora i 83,2% voditelja odjela u Međimurju nije 100% siguran što je digitalna transformacija i kako iskoristiti njezin potencijal (do zadnjeg podatka smo došli aproksimativnom metodom presumpcije)... Želite li upoznati svoj poslovni model, saznati treba li vam digitalna transformacija i otkud početi, prijavite se na interaktivnu radionicu Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije koja će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, 28. veljače 2019. s početkom u 9 sati.

PRIJAVE OVDJE

Radionicu će voditi Goran Levačić, marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, koji je sudjelovao u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te ima bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

Sudionici će raditi konkretne vježbe i zadatke pomoću DIGITRANS metodologije i alata, kroz koje će ih voditi iskusni moderator, a na raspolaganju će imati različite moderacijske materijale. Cilj je radionice da svi sudionici usvoje metodologiju tako da je mogu primjeniti i na svoje poslovanje.

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi, platforma je dostupna na hrvatskom jeziku što će korisnicima još više olakšati njeno korištenje.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15. Za prvih 5 polaznika radionice pripremili smo DIGITRANS poklone. U nastavku se nalazi poveznica na prijavu koja je odsad stalno dostupna zainteresiranim korisnicima.