Politika i gospodarstvo 22.11.2018. 08:49. Zadnja izmjena: 22.11.2018. 08:50.

Bolji uvjeti na cestama

Inicijative predsjednika međimurskih Reformista rezultirale povećanom sigurnošću prometa

Inicijative za poboljšanjem uvjeta na cestama u Pribislavcu i Maloj Subotici, koje je proljetos pokrenuo predsjednik međimurskih Reformista Ivica Baksa, dale su konkretne rezultate.

Temeljem njegovog upita, radovi na uređenju prometnice kroz Pribislavec započeli su već sredinom travnja i završili početkom svibnja, da bi se kasnije nastavili i na dionici do izlaska iz samog naselja. Krajem svibnja, Baksa je ponovno pred skupštinarima zatražio hitno rješavanje kritične situacije na križanju državne i županijske ceste u Maloj Subotici, gdje se dešavao veliki broj prometnih nesreća s teškim posljedicama. Nakon što se ovih dana i osobno uvjerio da su radovi privedeni kraju, prvi čovjek međimurskih Reformista izrazio je zadovoljstvo što je razina sigurnosti na toj “crnoj točki” podignuta na znato viši nivo.

- Međimurju su kontinuirano potrebna povećana ulaganja u prometnu infrastrukturu, jer tranzit kroz našu županiju neprestano raste. Zbog toga je svim sudionicima prometa potrebno osigurati adekvatne uvjete, ali prije svega misliti na njihovu sigurnost, zaključio je Baksa.

Izvor: Miljenko Ovčar