Politika i gospodarstvo 21.11.2017. 21:37. Zadnja izmjena: 21.11.2017. 21:39.

Izabrana je jednoglasno

Kormilo HNS-a preuzima Anica Antolek Hrgar

Jednoglasnom potporom Anica Antolek Hrgar izabrana je za novu predsjednicu preloške podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata, na redovnoj izbornoj skupštini održanoj u srijedu, 8. studenog.

Antolek Hrgar je profesorica fizike iz Preloga i dugogodišnja aktivna članica HNS-a. Trenutačno obnaša dužnost vijećnice Gradskog vijeća i članica je Mjesnog odbora Prelog, a na posljednjim je lokalnim izborima bila je i HNS-ova kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika.

- Prelog zaslužuje status pravog središta, kulturnih i društvenih događanja cijelog donjeg Međimurja. Stoga mi je čast biti predsjednica HNS-a, stranke koja se jasno zalaže za ulaganje u obrazovanje, znanje i opći napredak. Ovim ću putem imati priliku još se aktivnije zalagati za interese građana svih naselja Grada Preloga. Zajedno sa suradnicima u stranci, svim članovima i simpatizerima radit ćemo na tome da naše ideje ponovo aktualiziramo u Prelogu, istaknula je prilikom izbora nova čelnica preloškog HNS-a.

Za potpredsjednike podružnice izabrani su Dražen Novak iz Preloga, vijećnik u Gradskome vijeću i dosadašnji predsjednik podružnice, te Josip Kobal iz Draškovca, a za tajnicu podružnice Ana Novak iz Preloga.