Politika i gospodarstvo 23.04.2017. 20:32. Zadnja izmjena: 23.04.2017. 20:36.

Lokalni izbori

Mario Nerer, kandidat za gradonačelnika Murskog Središća: Zajedno možemo za bolji grad!

U utorak, 11. travnja, u dvorani centra za kulturu u Murskom Središću uz potpisivanje koalicijskog sporazuma gradskih organizacija Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske stranke umirovljenika, Hrvatskih laburista, Međimurskog demokratskog saveza  Narodne stranke – Reformista i Hrvatske seljačke stranke predstavio se i kandidat koalicije za gradonačelnika Grada Murskog Središća Mario Nerer - Đimi sa kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika Renatom Kovačić.

U prigodnom govoru i predstavljanju svoje vizije razvoja grada, koju oslanja na široku koaliciju, M. Nerer, inače aktualni predsjednik gradske organizacije središćanskih socijaldemokrata, je između ostalog istaknuo:

- I mi možemo isto kao dosadašnja vlast ušminkati i uljepšati grad, ali ako naši ljudi ne počnu zarađivati više, tko će u njemu živjeti? Tko će ovdje ostati... Mursko Središće je poznato i ponosi se vrijednim i marljivim radnicima. Bili smo rudari, tekstilci, naučit ćemo i sve ono što traži moderno tržište rada, ali za pošten rad želimo omogućiti veću plaću. Reći će neki da radničke plaće nisu gradonačelnikov posao, ali mojim suradnicima, meni i ovoj koaliciji, glavni prioritet bit će boljitak naših sugrađana, povećanje plaća. Cilj nam je da naš grad bude poželjno i perspektivno mjesto stanovanja za nove obitelji, a ne samo uspavani grad na Muri... Ovim gradom ne treba vladati, nego znati kvalitetno upravljati. Zajedno možemo za bolji grad!, smatra Nerer.