Politika i gospodarstvo 07.11.2016. 12:17. Zadnja izmjena: 07.11.2016. 13:58.

Ema Mustač i Martin Novak iz tvrtke KG Media

Međimurci u Dublin odlaze i po priznanja, a ne samo 'trbuhom za kruhom'

Tvrtka KG Media koja djeluje iz TICM-a u Čakovcu osigurala je sudjelovanje u natjecanju „Google Premier Partner Awards 2016“. U navedenom natjecanju sudjeluju samo Google Premier agencije (certificirane tvrtke, koje je Google označio kao najkvalificiranije za provedbu oglašavanja na online kanalima kojima upravlja Google i njihovi partneri) s područja cijele Europe, Bliskog istoka i Afrike (tzv. EMEA regija).

Oko 800 Premier agencija imalo je mogućnost sudjelovanja u natjecanju, te je iznimno postignuće što su čak dvije agencije iz Hrvatske uvrštene u 200 najboljih, odnosno, u 25 najboljih unutar kategorije u kojoj se natječu.

Zaposlenici tvrtke KG Media, inače austrijske tvrtke s podružnicama u Poreču i Čakovcu, u manje od mjesec dana napravili su studiju slučaja za oglašivačku kampanju na tražilici Google, koju su provodili za potrebe uvođenja nove robne marke partnera Aminess Hotels & Campsites kojom pak upravlja tvrtka Laguna Novigrad d.d.

Međimurski dio ekipe tvrtke KG Media na teambuildingu

-Kako bi uopće zadovoljila kriterije za pristup natjecanju, agencija je morala ispuniti brojne uvjete. KG Media je početkom ove godine osvojila bedž „Premier Google Partner“ agencije kao rezultat konstantnog poslovnog usavršavanja, timskog rada, educiranja o novitetima na području digitalnog marketinga i njihovoj praktičnoj primjeni. K tome, agencija je uspješno realizirala od strane Googlea definirani iznos za online oglašavanje na godišnjem nivou, te zaprimila certifikate za položene Google AdWords i Google Analytics ispite, kažu KG Medijini menadžeri online kampanja, Međimurci Martin Novak i Ema Mustač, koji će predstavljati tvrtku u Mansion House u Dublinu na svečanoj dodjeli nagrada.

Google će 8 najboljih agencija na razini cjelokupnog natjecanja proglasiti 4. i 5. prosinca ove godine pa se nadamo da će nam se Ema i Martin iz Dublina vratiti s nagradama i puno novih poznanstava. 

Više informacija o ovom postignuću možete pronaći klikom na link.