Politika i gospodarstvo 19.04.2016. 13:39. Zadnja izmjena: 19.04.2016. 13:46.

Proslava 10. godišnjice

Međimurskoj županiji plaketa za pomoć u radu Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

U varaždinskom HNK-u svečano je obilježena deseta godišnjica Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici, a među ostalima i zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović. Također, pristigli su i mnogi načelnici i gradonačelnici, a prisutni su bili i pomoćnica ministra branitelja Nevenka Benić, te izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Ante Deur.

Iznimno zadovoljstvo velikim odazivom izrazio je predsjednik Udruge Robert Puja, koji je u svom obraćanju iskoristio priliku zahvaliti se svima koji su poticali i podržavali njihov rad. „Udruga provodi niz aktivnosti kojima se zalaže za prava i interese svojih članova, stoga su obilježavanja mnogih obljetnica poput ove iznimno važne, kako se nikad ne bi zaboravio ili zanemario značaj svih branitelja koji su se borili u Domovinskom ratu“, istaknuo je predsjednik.

Velika čast pripala je zamjeniku župana Vidoviću koji je tom prigodom, ispred Međimurske županije, primio plaketu za pomoć i doprinos u radu i promicanju ciljeva Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. „Iznimno sam ponosan što mogu primiti ovu plaketu ispred Međimurske županije, koja se uvijek brinula i uvijek će se brinuti za sve svoje branitelje. Zajedno u ratu, zajedno u miru je geslo kojeg se mi držimo, stoga mi je drago što su mnoge naše inicijative i pomoći prepoznate od strane samih članova Udruge“, istaknuo je na kraju Vidović, naglasivši pritom kako su branitelji naš ponos te da će Međimurska županija i dalje pomagati i podupirati njihov rad. 

Izvor: mg