Politika i gospodarstvo 15.03.2016. 13:47. Zadnja izmjena: 16.03.2016. 09:46.

Službeni posjet

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat u Prelogu

Danas, 15. ožujka (utorak) u službenom radnom posjetu Gradu Prelogu boravi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat sa suradnicima. Nakon prijema u gradskoj vijećnici i susreta s gradonačelnikom Grada Preloga Ljubomirom Kolarekom i njegovim suradnicima, koji je visokom gostu prezentirao gospodarstvo Grada Preloga, proširenje i izgradnju komunalne infrastrukture u Gospodarskoj zoni Prelog - Sjever, potpisan je predugovor o poslovnoj suradnji u razvoju i upravljanju opskrbe gospodarske zone, kućanstava, javnog i privatnog sektora na području Grada Preloga toplinskom energijom proizvedenom iz hibridne geotermalne energane AAT Geothermae u Draškovcu.

Nakon razgovora i potpisivanja ugovora, ministar Horvat je posjetio gradilište budućih toplica u Draškovcu te tvrtke Komet i Hilding Anders u Prelogu.

Ministar se u svom obraćanju dotaknuo i aktualne rasprave o državnom proračunu te obećao pomoć u realizaciji važnih infrastrukturnih projekata, kako u Prelogu, tako i na području cijele Međimurske županije.