Politika i gospodarstvo 29.10.2018. 13:33. Zadnja izmjena: 29.10.2018. 13:33.

Rekcija

Očito je važno još jednom objasniti za koga se zalaže Ovršni ustanak

Ovršni ustanak se zalaže isključivo i jedino za građane. Pod građanima mislima radnike, seljake, službenike, ali ne i političare. Političari su više nego dovoljno zaštićeni raznim imunitetima. I nastojanja pojedinih političara da iskoriste Ovršni ustanak u svoju korist neće uroditi plodom. To im je rečeno u lice, a govorimo im sada i javno jer je to sada naša svojevrsna zakletva građanima.

Naša je parola NEMA KOMPROMISA! i nikakvi pozivi usred noći nas ne mogu preplašiti, ali mogu otkriti pravo lice onih koji viču da su u prvom redu za narod. Očito nisu! Očito su u prvom redu za sebe!

I zato političari, tužite se međusobno koliko želite, ali Ovršni ustanak je ovdje zbog vas, jer mora ispravljati ono što vi zakuhate, ali nije tu za vaše osobne ciljeve i ni u ludilu mu nije svrha služenje političarima!

Dakle, zaključak i naglasak: Ovršni ustanak i Ovršni ustanak Međimurje branit će svakog građanina Republike Hrvatske kojeg tuži ili će tužiti saborski zastupnik ili političar zbog izrečenog osobnog mišljenja u javnosti ili na društvenim mrežama, tj zbog slobode govora. Jer kad obični građani tuže nekog saborskog zastupnika taj se skriva iza zastupničkog imuniteta. Iza koga ili čega da se sakrije obični građanin?

Gorkić Taradi, Inicijativa Ovršni ustanak

Izvor: Gorkić Taradi