Politika i gospodarstvo 12.09.2018. 12:27. Zadnja izmjena: 12.09.2018. 12:28.

Dvorana Scheier

Predavanje - Što žele žene? - u Čakovcu u srijedu, 19. rujna

Virtualni ženski poduzetnički centar diljem Hrvatske organizira besplatno predavanje i druženje za žene pod nazivom Što žele žene?. Predavanje s ciljem jačanja ženskog poduzetništva i suradnje među ženama održat će se u Čakovcu, u dvorani Scheier u srijedu, 19. rujna s početkom u 18 sati. U sklopu susreta bit će i predstavljen Kongres poduzetnica 2019.

Ova besplatna predavanja i networking, koje sponzorira u cijelosti tvrtka za proizvodnju i distribuciju eko menstrualnih uložaka Gentle day d.o.o. iz Vinkovaca, poduzetnice Dine Vukičević, donosi cijeli niz korisnih sadržaja, vježbi te praktičnih primjera kako žene mogu unaprijediti položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, kod drugih žena, a s druge strane očuvati i izgraditi integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo.

Predavanja koja će održati direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić, futurologinja po struci, hvataju se u koštac s temeljnim problemima ženske zapostavljenosti u mnogim sferama moći, odlučivanja, napredovanja u karijeri, izgradnji kvalitetnih privatnih i poslovnih odnosa koji često predstavljaju kamen spoticanja u ostvarivanju ciljeva.

Predavanja, kao i domjenci nakon njih, u svim gradovima Hrvatske su u cijelosti besplatni, a prijave se mogu obaviti na [email protected].