Politika i gospodarstvo 29.10.2018. 09:33. Zadnja izmjena: 29.10.2018. 13:10.

Sve za poljoprivrednu mehanizaciju

Prodajni i servisni centar ELTA na novoj lokaciji

Nakon 28 godina, tvrtka Elta d.o.o. preselila je svoje poslovanje u Čakovec te postala prva specijalizirana trgovina za poljoprivredne strojeve otvorenog tipa. U prodajnom centru na novoj lokaciji u Preloškoj 136, svi zainteresirani moći će uživo razgledati strojeve, opremu te pronaći razne zamjenske dijelove. Početak poslovanja obilježila je prodaja IMT traktora, a s vremenom su svoju ponudu proširili na prodaju i distribuciju rezervnih dijelova, strojeva (malčera, rotobrana, mješaona stočne hrane, krunjača kukuruza, prikolica, prskalica…), ali i ostale mehanizacije za poljoprivrednu djelatnost (ratarstvo, vinogradarstvo, voćarstvo i stočarstvo) te njen uvoz i izvoz. Uz sve proizvode dolazi višegodišnje jamstvo i detaljna tehnička specifikacija, a zamjenski dijelovi i servis dostupni su u vrlo kratkom roku.

SAMOPOSLUŽNA TRGOVINA

Vlasnicima, Tamari i Kristijanu Hrelja zadovoljstvo kupaca je na prvom mjestu i uvijek se trude ponuditi više vrsta plaćanja te razne pogodnosti prilikom kupnje. Svoju konkurentnost te kvalitetne proizvode i usluge promoviraju na sajmovima diljem regije u čemu im uvelike pomaže i sin Hrvoje.

Hrvoje, Petra, Tamara i Kristijan Hrelja

- Tvrtku su pokrenuli moji roditelji, Katarina i Stjepan Čalopek, zaslužni su za ideju koja je logični slijed poslovanja kojeg su započeli još 1976. godine. S vremenom su me upoznali sa svim vidovima poslovanja, a i danas nam rado priskaču u pomoć, ispričala je Tamara. - Izrazito smo ponosni na svoju djecu - gimnazijalku Petru i Hrvoja koji je upisao drugu godinu kineziološkog fakulteta te je uz sve studentske obveze i zaposlen na puno radno vrijeme, ističe Tamara. 

- Otkako se ukazala potreba za proširenjem, nekoliko smo godina tražili odgovarajuću lokaciju, međutim 2012. u Pušćinama nas je zadesila poplava koja je gotovo u potpunosti hendikepirala poslovanje i usporila planirani razvoj. Početkom godine kupili smo ovu zgradu na izvrsnoj lokaciji te krenuli u renovaciju i preseljenje, nadovezao se Kristijan.

Pažljivo odabranim asortimanom te ustrajanju na cjelokupnoj podršci kupcu prije i nakon izvršene kupnje stekli su stalne i vjerne kupce te uspjeli ostvariti svoj cilj – otvorena je prva samoposlužna trgovina poljoprivredne mehanizacije.

Izvor: 3314 - PR