Politika i gospodarstvo 15.03.2019. 09:16. Zadnja izmjena: 15.03.2019. 09:17.

Prijavite se!

Seminar Design Thinking - sve što trebate znati u četvrtak, 21. ožujka u Čakovcu

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (TICM), u suradnji s Znanstveno-tehnologijskim parkom u Rijeci STEP RI,  organizira seminar Design Thinking – sve što trebate znati, koji će se održati u četvrtak, 21. ožujka od 9 do 15 sati, u prostorijama TICM-a.

Design Thinking proces je pronalaženja inovativnih rješenja za različite poslovne izazove, bez obzira na djelatnost, veličinu i asortiman organizacije. Ovu metodologiju pronalaženja inovativnih rješenja za različite poslovne izazove uspješno primjenjuju multinacionalne kompanije kao što su Apple, Google, Samsung, Nokia i druge. Više o informacija o seminaru dostupno je na mrežnim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća putem online prijave.

Predavač na seminaru je mr.sc. Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Radi se o aktualnom trendu, ali i dugoročnom pristupu radu koji zahtijeva određene vještine i smatramo da bi ovaj seminar poduzetnicima mogao biti vrlo koristan pa Vas molimo da vijest dijelite da vijest dosegne što veći broj poduzetnika.