Politika i gospodarstvo 13.02.2019. 08:15. Zadnja izmjena: 13.02.2019. 08:17.

Čakovec

Seminar o prodaji rješenja Borisa Goloba u četvrtak, 14. veljače

Seminar o prodaji rješenja – vodećem pristupu prodaji složenih proizvoda i usluga koji će održati Boris Golob, direktor STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i vodeći stručnjak za inovaciju poslovnih modela u jugoistočnoj Europi organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u suradnji sa Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci STEP RI.

Održat će se u četvrtak, 14. veljače u multimedijalnoj dvorani TICM-a, od 9 do 15 sati.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a potencijalni sudionici se prijavljuju ispred poduzeća putem online prijave.


Uspješna prodaja temeljni je preduvjet svakog poslovnog pothvata što vještine prodaje stavlja u sam vrh poslovnih vještina. Prodaja inovativnih rješenja i složenih proizvoda i usluga još je zahtjevnija od klasične prodaje te zahtijeva dodatna znanja i vještine.

Seminar „Prodaja rješenja“ namijenjen je osobama zaduženim za prodaju u tvrtkama koje pružaju složene usluge ili su odgovorni za ugovaranje složenih „b2b“ poslova, a u osnovi nisu prodavači: inovatorima, inženjerima, projektantima, savjetnicima, programerima, odvjetnicima, bankarima, liječnicima...

Seminar daje alate za poboljšanja poslovnih rezultata i iskusnih prodavača i voditelja prodaje koji se temelje na osobnoj prodaji, članovima uprava zaduženim za prodaju i marketing te odgovornima za ostvarivanje prodajnih rezultata i razvoj prodajnih i marketinških aktivnosti.

Predavač:

Boris Golob, mag. ing., direktor je STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Kao poslovni savjetnik već više od 15 godina radi sa startup-ovima, etabliranim poduzećima i znanstvenicima te održava predavanja i radionice za poduzetnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Stručni je evaluator za EU EASME Horizont 2020 SME instrument program. Specijalizirao se za postupke inoviranja proizvoda i usluga te strategije komercijalizacije, a vodeći je stručnjak za inovacije poslovnih modela u jugoistočnoj Europi.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.