Politika i gospodarstvo 26.11.2018. 10:13. Zadnja izmjena: 26.11.2018. 10:31.

Printex

Stvaramo prepoznatljivost tvrtki već 25 godina

Prije punih 25 godina Saša Dering i Damir Mesarov nedugo nakon završetka školovanja donijeli su hrabru odluku i pokrenuli vlastiti grafički biznis. Na samom početku, osnovna djelatnost tvrtke Printex bio je sitotisak, no stjecanjem iskustva svoje su poslovanje proširili i na grafičku pripremu, offset tisak i doradu. U posljednjih nekoliko godina svoju djelatnost fokusiraju na širenje digitalnog tiska koji u ovoj djelatnosti svakodnevno napreduje velikom brzinom te omogućava tiskanje na sve vrste materijala. Kontinuiranim razvojem poslovanja, povećavao se i broj zaposlenika u koje se konstantno ulaže kako bi bili u korak s najmodernijim tehnologijama i u svakom trenutku zadovoljili potrebe najzahtjevnijih klijenata.

Saša Dering i Damir Mesarov u uredu koji kružuje tisuću artikala promidžbenog materijala

-Uvijek stavljamo fokus na iskusne i motivirane ljude koji se ne boje izazova, potičemo kreativnost, a poslovanje temeljimo na prijateljskom odnosu sa zaposlenicima. Nažalost, i mi se susrećemo s velikim problemom današnjice, teško pronalazimo ljude koji znaju i/ili žele raditi ovaj posao. – istaknuo je Dering.

Tvrtka Printex jedna je od lidera u Hrvatskoj na području sitotiska na tekstil, a u posljednje vrijeme postaje prepoznatljiv i po tisku na ostalim materijalima poput kože, gume te ostalih specijaliziranih materijala za industriju obuće. Što se tiče offseta nude zaokruženu cjelinu od grafičke pripreme, dizajna pa sve do tiska i cjelokupne dorade svih vrsta publikacija, bilo da se radi o posjetnicama, blokovima, prospektima, rokovnicima ili o nešto zahtjevnijim monografijama i turističkim publikacijama. Budući da je kvaliteta proizvoda glavni adut za opstanak na sve zahtjevnijem domaćem, a posebno inozemnom tržištu, provodi se interni sustav upravljanja kvalitetom. -Svi proizvodi prije izlaska iz pogona prolaze kontrolu koja jamči kvalitetu i zadovoljstvo klijenata, a sve u cilju da se poslovanje podigne na još višu razinu, dodaje Dering. Brza isporuka, visoka kvaliteta i povoljne cijene razlozi su zašto brojni domaći i inozemni klijenti poput Alpinestars, Plave lagune, Valamara, Hilding Andersa, Šestan Buscha, Medikola, Triglav osiguranja, Haixa i mnogi druge biraju upravo Printex.

JAČANJE PREPOZNATLJIVOSTI

Dok se prije dvadesetak godina na poslovne partnere i kupce mislilo samo krajem poslovne godine, danas se sve više važnosti pridaje cjelogodišnjem marketingu i ulaganju u vidljivost na tržištu. -U ponudi imamo preko 1000 različitih poslovnih poklona i promidžbenih artikala dostupnih u najkraćem roku uz mogućnost različitih vrsta dotiska, ističe Mesarov. Važan segment poslovanja čine i izrada naljepnica, reklamnih panoa, roll up bannera, cerada i slično, a koje su otporne na UV zračenje što garantira višegodišnju postojanost i kvalitetu tiska. U posljednje vrijeme sve je popularniji digitalni tisak na tekstil kojeg su u Printex-u maksimalno usavršili, a posebno ističu specijalne i individualno prilagođene majice za rođendane, djevojačke, momačke, ali i druge unikatne poklone za razne prigode. 

Izvor: 3317 - PR