Politika i gospodarstvo 27.06.2018. 14:00. Zadnja izmjena: 27.06.2018. 14:20.

Potpisan ugovor

TEHNOLOŠKO-INOVACIJSKI CENTAR MEĐIMURJE: Počinje rekonstrukcija potkrovlja

U laboratoriju Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje u srijedu, 27. lipnja župan Matija Posavec potpisao je ugovor za građevinske radove na rekonstrukciji potkrovlja zgrade 22B (TICM1) s najpovoljnijim ponuditeljem, tvrtkom Tekeli Projekt Inženjering iz Murskog Središća čiji je direktor Igor Tekeli.

Ukupna vrijednost radova je 3.210.189,44 kuna, a oni su samo dio cjelokupnog projekta Ulaganje u proširenje poduzetničke poslovne infrastrukture u Centru znanja Međimurske županije koji vrijedi 12 milijuna kuna i za koji je Međimurska županija dobila bespovratnu potporu Europskih fondova. Radovi na rekonstrukciji potkrovlja trajat će 10 mjeseci.

- Očekuju nas još dva natječaja, vrijednosti 5,2 milijuna kn za adaptaciju druge zgrade i 2 milijuna kuna za opremu, nakon čega će se osigurati prostor za 60-tak poduzeća u inkubaciji što je čak 2% međimurskih gospodarskih subjekata kojima pomažemo u lakšem pozicioniranju na tržištu, rekao je župan Matija Posavec.

Svečanosti potpisivanja prisustvovali su zamjenica direktorice za strateško planiranje REDEA-e Ana Kralj te voditeljica Odjela za razvoj u REDEA-i Maša Tomašić.