Politika i gospodarstvo 08.05.2017. 14:22. Zadnja izmjena: 08.05.2017. 14:24.

Moja poduzetna Hrvatska

U Murskom Središću održan je Festival poduzetništva, obrta i OPG – ova

U okviru obilježavanja Dana Međimurske županije u Murskom Središću održan je Festival poduzetništva, obrta i OPG – ova „Moja poduzetna Hrvatska”. Riječ je o prodajno-izložbenom festivalu koju Poslovni dnevnik već drugu godinu za redom organizira diljem Lijepe naše.

Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja. „Cilj nam je bio spojiti proizvođače i njihove kupce, a isto tako svima onima koji posjete sajam omogućiti da probaju delicije koje sprema naš kuhar Branko Ognjenović te da uživaju okusima i kreacijama hrvatskih proizvođača,“ rekao je Nišević.

Sajmovi u 14 hrvatskih gradova!

Gradonačelnik Srpak pak je prilikom otvaranja izrazio zadovoljstvo sajmom. „Ponosan sam što je najsjeverniji grad Hrvatske, Mursko Središće izabran kao domaćin ove vrijedne manifestacije u kojoj okupljamo naše male i srednje poduzetnike, gospodarstvenike, OPG-ove te sve marljive ljude Međimurja, ali i izvan Međimurja“, rekao je pritom. Sajmovi se u sklopu Festivala održavaju u 14 hrvatskih gradova, na atraktivnim centralnim lokacijama. Projekt je krenuo u Ivanić Gradu, a nastavljen je u Sisku, Crikvenici, Zaprešiću i Koprivnici. Povodom obilježava Dana Međimurske županije otvoren je u Murskom Središću, a nastavit će se u Poreču, Hvaru, Velikoj Gorici, Novalji, Labinu, Bakru, Rogoznici i Jastrebarskom.