Politika i gospodarstvo 25.10.2016. 14:06. Zadnja izmjena: 25.10.2016. 14:15.

Čovjek - ključ uspjeha u turizmu

Ugostiteljica Tanja Tomašić te policajac Kristijan Zelić dobitnici turističke nagrade

Još jedno značajno turističko priznanje stiglo je u naš kraj. Voditeljica poslovanja tvrtke Diacro d.o.o. koja upravlja restoranom Mala hiža u Mačkovcu, Tanja Tomašić te policijski službenik Kristijan Zelić ovogodišnji su dobitnici turističkih nagrada Čovjek – ključ uspjeha u turizmu koje dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica. Nagrade će im svečano biti uručene na manifestaciji Dani hrvatskog turizma sutra (25. listopada) u Bolu na Braču, a danas su čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i voditeljica Turističkog ureda gradske Turističke zajednice Boška Ban Vlahek za dobitnike priredili prijem.

Grad čine ljudi, čovjek doista jest ključ uspjeha, a turistička ponuda Čakovca širi se malim, ali sigurnim koracima, kazao je, uz čestitke, Kovač, dok je Ban Vlahek napomenula da je priznanje tim veće ako se zna da su turističke zajednice iz praktički svake hrvatske županije ili grada istaknule vlastite kandidate.

Drago mi je što je i stručna zajednica prepoznala naš predan, socijalno osjetljiv i transparentan rad u proteklih 15 godina, a nadam se da će se ovo priznanje osjetiti i u praksi te da ćemo u budućnosti pronalaziti što kvalitetnije kadrove, rekla je Tanja Tomašić. Izrazivši zadovoljstvo nagradom, policajac Zelić pak je iznio detalj da gradonačelnik uvijek kad se sretnu u gradu pita za stanje sigurnosti.

Hvala svima na dobroj namjeri, poručio je.