Politika i gospodarstvo 30.09.2020. 12:23. Zadnja izmjena: 30.09.2020. 13:09.

Karijere

Zamjenica župana otišla na novu funkciju

Sandra Herman, dojučerašnja zamjenica međimurskog župana, a od 1. listopada državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta, protekle se srijede prigodnom konferencijom za novinare oprostila od dosadašnjih kolega u Međimurskoj županiji.  Biranim riječima te lijepim željama za uspješno obnašanje nove funkcije o novoj su državnoj tajnici govorili župan Matija Posavec i zamjenik župana Josip Grivec, a Sandra Herman obećala je da će i dalje braniti „boje Međimurja”.

- Zahvaljujem županu i zamjeniku na izvrsnoj suradnji, zahvaljujem svim djelatnicima Međimurske županije. Turizam je kroz rad na terenu postao i moje profesionalno opredjeljenje i zato me posebno veseli ova funkcija jer ću s pozicije države tajnice nastojati što više pridonijeti razvoju kontinentalnog turizma, rekla je između ostalog S. Herman u svojem oproštajnom obraćanju.  

Budući da se radi o nespojivim funkcijama, Sandri Herman automatizmom prestaje funkcija zamjenice župana, koju je obnašala proteklih sedam godina.

Zamjenica župana u našoj Županiji bila je zadužena za resor turizma, obrazovanja i društvenih djelatnosti. Mjesto zamjenika župana neće se popunjavati, tako da će do idućih lokalnih izbora župan međimurski imati jednog zamjenika.