Politika i gospodarstvo 03.05.2016. 10:14. Zadnja izmjena: 03.05.2016. 10:17.

Četvrtak, 5. svibnja

Županijska komora Čakovec organizira besplatnu radionicu „Franšizno poslovanje„

Županijska komora Čakovec, u suradnji s Hrvatskom udrugom za franšizno poslovanje, organizira za svoje članice besplatnu radionicu „Franšizno poslovanje„ koja će se održati u četvrtak, 5. svibnja u dvorani za sastanke u Čakovcu, ulica Ivana Gorana Kovačića 2, s početkom u 10 sati.

Na radionici će biti obrađene dvije teme koje istodobno predstavljaju i dva tipa iskorištavanja prednosti franšiznog načina poslovanja, a to su franšizno poslovanje kao strategija rasta poslovanja i franšizno poslovanje kao start-up strategija.

Cilj je radionice pomoći poduzetnicima koji dolaze iz rastućih tvrtki i žele proširiti svoje poslovanje, ali nisu dovoljno financijski jaki, da franšiznim poslovanjem financiraju svoj rast, te onim poduzetnicima koji su na početku i čije tvrtke tek planiraju rasti da donesu dobru odluku o podjeli rizika poslovanja s iskusnijim poduzetnicima ili o usmjeravanju poslovanja na neke druge sektore ili marke.

Radionicu će voditi mr.sc. Ljiljana Kukec,  predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje, sa suradnicima. U prvom dijelu radionice predviđeno je predavanje, a nakon toga će slijediti konkretni primjeri iz prakse.

Izvor: Županijska komora Čakovec