Susjedne županije 22.02.2018. 10:38. Zadnja izmjena: 22.02.2018. 10:46.

Akademija za roditelje

Društvo psihologa Varaždin organizira ciklusu radionica za roditelje

Od subote, 3. ožujka u prostoru Društva psihologa Varaždin (Graberje 33, Varaždin) kreće ciklus edukativnih radionica za sve zainteresirane roditelje i skrbnike pod nazivom „AKADEMIJA ZA RODITELJE A+“!

Naime, radi se o ciklusu od ukupno sedam radionica u trajanju od dva sata, na kojima će psihologinje Tea Bukvić i Monika Melnjak, članice Društva psihologa Varaždin, održati kraća predavanja te kroz interaktivne radionice podijeliti s roditeljima i svim zainteresiranim svoja znanja o razvojno poticajnim načinima komuniciranja s djecom te nošenju s izazovima i zadaćama koje pred njih stavlja suvremeno roditeljstvo.

Radionice će se održavati kroz sedam subota, svaku drugu subotu (počevši od 3. ožujka), a prijaviti se mogu svi zainteresirani na mail adresu [email protected], najkasnije do srijede, 28. veljače. Broj mjesta je ograničen. Ovisno o broju prijavljenih formirat će se jedna ili dvije grupe i to redoslijedom pristizanja prijava. Predviđena vremena održavanja predavanja i radionica su od 9:30 do 11:30 sati te od 13 do 15 sati. Cijena jedne radionice iznosi 70 kuna, a cijelog Ciklusa 350 kuna.

Izvor: Tea Bukvić